Logópályázaton vettem részt

Az a szép ebben a szakmában, hogy van, amikor a cégek pályázatot hirdetnek meg a vállalkozás logójának vagy weboldalának elkészítésére. A cégek számára ez természetesen egy hatalmas előnnyel jár, tekintettel arra, hogy több munkát is áttekinthetnek és közülük kiválaszthatják a számukra a legmegfelelőbbet.

Legutóbb a Zöldikék Biokertészet és Ökotanoda hirdetett meg a Webdesign sulin keresztül egy pályázatot a logójának elkészítésére. Megkötésként az alábbiak voltak meghatározva:

  • A logóban a vállalkozás teljes neve (Zöldikék Biokertészet és Ökotanoda) vagy a rövidített neve (Zöldikék) szerepeljen, tetszőlegesen formázva, stilizálva a feliratokat/feliratot.
  • Inkább növényi grafikai elemek legyenek a logóban, de nem kizárt a zöldike madár (Chloris Chloris) megjelenítése sem.
  • A logóban a zöld és a kék élénkebb, természetes árnyalatai legyenek jelen.

Fentieket figyelembe véve alkottam meg a vállalkozás számára a logótervemet, melyben a növényi grafikai elemet egy levél formájában alkalmaztam, továbbá az egészet a zöld és a kék szín élénkebb változatainak felhasználásával keltettem életre. A pályázatomat nemcsak mockup-on szemléltettem, hanem egy arculati használati útmutatóval is kiegészítettem, mely tartalmazza a színek és betűtípusok pontos meghatározásait, valamint szemlélteti a logót különböző háttérrel, színes és fekete-fehér változatban is.

Az eredménytől függetlenül ezek a pályázatok nem csak a megmérettetéstől olyan izgalmasak, hanem a fejlődést is elősegítik, továbbá nem utolsósorban a portfóliómat is bővíteni tudom ezzel.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a Te vállalkozásod számára is segítséggel lehetek, keress bátran a www.gabaydesign.com/arajanlat-keres/ oldalon vagy írj egy üzenetet az info@gabaydesgin.com-ra.

gabaydesign 2024 másolás2

GabayDesign © 2024 Minden jog fenntartva.